Nyheder fra foreningen

KOHAVEVBANEN åbner for træningsskydninger onsdag den 10. juni kl. 18:00. Herefter træning hver onsdag fra kl. 18:00 til kl. 21:00. Sidste træningsaften er onsdag den 26. august.

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

11. okt. 2019
Læs alle referaterne fra kredsens bestyrelsesmøder her.
11. okt. 2019
Læs mere om tid og sted for haglskydeprøverne i kreds 6 i 2019.
7. aug. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør vil tæt på. Hun anser det som sin fornemmeste opgave at lytte til jægerne, forstå deres hjerteblod og at sætte sig i deres sted.
7. aug. 2020
I 2020 er det valgår i Danmarks Jægerforbund. Der er to kandidater til formandsposten, og som medlem har du mulighed for at møde dem til et af de fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid.
7. aug. 2020
122 jægere deltog i kredsmødet i kreds 1, hvor der blev set tilbage på et 2019 med damp på alle kedler, som kredsformanden udtrykte det. Og så blev manden med det gyldne jagthorn hædret med en sølvnål.
6. aug. 2020
DJ-brochure beskriver Danmarks Jægerforbunds anbefalinger og råd til arrangementer i f.eks. jeres jagtforening, hvor der serveres smagsprøver til offentligheden.
5. aug. 2020
Kom og træn til f.eks. løbende hjort eller gris! På søndag den 9. august har alle riffeljægere mulighed for - ganske gratis - at lægge turen forbi Lejbølle Hjortebane.

Jagt i Sverige

Vil du som dansker på jagt i Sverige, skal du - ligesom de svenske jægere - betale en årlig vildtplejeafgift.
Afgiften gælder for ét år ad gangen (1. juli til 30. juni det følgende år.)
Vildtplejeafgiften er pt. på 300 svenske kroner.

Naturvårdsverket har en hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale dit "jaktkort", når du er registreret som bruger. For at registrere dig og få adgang til siden skal du have en email-adresse. Du kommer til hjemmesiden ved at følge dette link:
Svensk Jagttegn
Når du har registreret dig, kan du betale dit "jaktkort" med VISA eller Mastercard.
Du kan også tjekke om dit jaktkort er betalt samt registrere dig til jagt på ulv og los.
Bemærk i øvrigt, at det IKKE længere er muligt at betale afgiften hos Kassaservice i Sverige, ligesom Det IKKE er muligt at betale vildtplejeafgiften med check.

Våben ind og ud af Sverige
De svenske myndigheder forlanger, at du tolddeklarerer våben og ammunition, før du rejser ind i Sverige. Dette kan gøres ved at holde ind i tolden både ved ind- og udrejse, men det letteste er at gøre det over internettet, hvilket accepteres fuldt ud af myndighederne.
Her kan du tolddeklarere på Tullverkets hjemmeside (Husk, at du senest 10 dage efter hjemkomst skal afregistrere våbnene på Tullverkets hjemmeside). Link til Tullverkets hjemmeside:
Indførsel af våben til Sverige

Ud over tolddeklareringen skal du altid medbringe gyldigt dansk jagttegn, evt. riffeltilladelse samt gyldigt EU-våbenpas. Har du ikke et EU-våbenpas kan du udfylde ansøgningen ved at følge dette link: Ansøgning om EU-våbenpas.Du skal udfylde en blanket for hvert våben du ønsker anført i våbenpasset. Blanketterne finder du her: Blanket til våben, der skal anføres i våbenpasset
Husk du skal have forlænget / fornyet dit våbenpas hvert år da gyldigheden er afhængig af om du har indløst dit jagttegn.

Knæk og bræk.