Nyheder fra foreningen

KOHAVEVBANEN åbner ikke for træningsskydninger den 1. april som planlagt grundet Corona situationen. Vi vil her og på Facebook give besked når vi åbner.


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

11. okt. 2019
Læs alle referaterne fra kredsens bestyrelsesmøder her.
11. okt. 2019
Læs mere om tid og sted for haglskydeprøverne i kreds 6 i 2019.
3. apr. 2020
I løbet af næste uge vil DJ-administrationen holde påskeferie. Vi har dog stadig folk ved telefonen.
3. apr. 2020
Miljøstyrelsen informerer om, at der ved en fejl er udsendt påmindelser vedr. riffelprøver i april. Alle prøver er fortsat aflyst, foreløbig frem til den 4. maj.
3. apr. 2020
Forleden fik 14 måske kommende schweisshundefører besked om, at de er udtaget til kvalifikationstest. Nu har de nogle måneder til at forberede sig selv og deres hund. Mange risikerer at dumpe, for schweisshundenene og deres førere ér …
2. apr. 2020
Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2020. Det kan også læses online.
1. apr. 2020
I denne coronatid vil naturfreaken Christian give tre ugentlige bud på aktiviteter for børnene. Følg med og deltag i konkurrencerne.

Jagt i Sverige

Vil du som dansker på jagt i Sverige, skal du - ligesom de svenske jægere - betale en årlig vildtplejeafgift.
Afgiften gælder for ét år ad gangen (1. juli til 30. juni det følgende år.)
Vildtplejeafgiften er pt. på 300 svenske kroner.

Naturvårdsverket har en hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale dit "jaktkort", når du er registreret som bruger. For at registrere dig og få adgang til siden skal du have en email-adresse. Du kommer til hjemmesiden ved at følge dette link: 
Svensk Jagttegn
Når du har registreret dig, kan du betale dit "jaktkort" med VISA eller Mastercard.
Du kan også tjekke om dit jaktkort er betalt samt registrere dig til jagt på ulv og los.
Bemærk i øvrigt, at det IKKE længere er muligt at betale afgiften hos Kassaservice i Sverige, ligesom Det IKKE er muligt at betale vildtplejeafgiften med check.

Våben ind og ud af Sverige
De svenske myndigheder forlanger, at du tolddeklarerer våben og ammunition, før du rejser ind i Sverige. Dette kan gøres ved at holde ind i tolden både ved ind- og udrejse, men det letteste er at gøre det over internettet, hvilket accepteres fuldt ud af myndighederne.
Her kan du tolddeklarere på Tullverkets hjemmeside (Husk, at du senest 10 dage efter hjemkomst skal afregistrere våbnene på Tullverkets hjemmeside). Link til Tullverkets hjemmeside:
Indførsel af våben til Sverige

Ud over tolddeklareringen skal du altid medbringe gyldigt dansk jagttegn, evt. riffeltilladelse samt gyldigt EU-våbenpas. Har du ikke et EU-våbenpas kan du udfylde ansøgningen ved at følge dette link: Ansøgning om EU-våbenpas.Du skal udfylde en blanket for hvert våben du ønsker anført i våbenpasset. Blanketterne finder du her: Blanket til våben, der skal anføres i våbenpasset
Husk du skal have forlænget / fornyet dit våbenpas hvert år da gyldigheden er afhængig af om du har indløst dit jagttegn.

Knæk og bræk.

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/