Nyheder fra foreningen

KOHAVEVBANEN åbner for træningsskydninger onsdag den 10. juni kl. 18:00. Herefter træning hver onsdag fra kl. 18:00 til kl. 21:00. Sidste træningsaften er onsdag den 26. august. 


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

11. okt. 2019
Læs alle referaterne fra kredsens bestyrelsesmøder her.
11. okt. 2019
Læs mere om tid og sted for haglskydeprøverne i kreds 6 i 2019.
15. sep. 2020
På Friluftsrådets generalforsamling i går blev jægerforbundets kandidat, Kirsten Skovsby, valgt ind i bestyrelsen.
14. sep. 2020
Flensborg udsteder i øjeblikket ikke længere jagttegn til udenlandske jægere, der vil på jagt i andre delstater end Slesvig-Holsten. Årsagen er afrikansk svinepest i Tyskland.
14. sep. 2020
Da Lasse Holmqvist Hansen først i september tog på en lidt forsinket bukkejagtsdebut i Sverige, havde han ikke forestillet sig at heldet skulle følge ham i den grad, som det gjorde.
11. sep. 2020
Alle, der har bestået jægerforbundets gratis lederuddannelse, kan kalde sig for DJ-leder. Dem er der et halvt hundrede stykker af, og de kan bruges til lidt af hvert.
10. sep. 2020
Der er i denne uge fundet to trafikdræbte mårhunde på Midtsjælland. En obduktion har vist, at de begge har tydelige skudskader. Det oplyser Miljøstyrelsen.

Jagt i Sverige

Vil du som dansker på jagt i Sverige, skal du - ligesom de svenske jægere - betale en årlig vildtplejeafgift.
Afgiften gælder for ét år ad gangen (1. juli til 30. juni det følgende år.)
Vildtplejeafgiften er pt. på 300 svenske kroner.

Naturvårdsverket har en hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale dit "jaktkort", når du er registreret som bruger. For at registrere dig og få adgang til siden skal du have en email-adresse. Du kommer til hjemmesiden ved at følge dette link: 
Svensk Jagttegn
Når du har registreret dig, kan du betale dit "jaktkort" med VISA eller Mastercard.
Du kan også tjekke om dit jaktkort er betalt samt registrere dig til jagt på ulv og los.
Bemærk i øvrigt, at det IKKE længere er muligt at betale afgiften hos Kassaservice i Sverige, ligesom Det IKKE er muligt at betale vildtplejeafgiften med check.

Våben ind og ud af Sverige
De svenske myndigheder forlanger, at du tolddeklarerer våben og ammunition, før du rejser ind i Sverige. Dette kan gøres ved at holde ind i tolden både ved ind- og udrejse, men det letteste er at gøre det over internettet, hvilket accepteres fuldt ud af myndighederne.
Her kan du tolddeklarere på Tullverkets hjemmeside (Husk, at du senest 10 dage efter hjemkomst skal afregistrere våbnene på Tullverkets hjemmeside). Link til Tullverkets hjemmeside:
Indførsel af våben til Sverige

Ud over tolddeklareringen skal du altid medbringe gyldigt dansk jagttegn, evt. riffeltilladelse samt gyldigt EU-våbenpas. Har du ikke et EU-våbenpas kan du udfylde ansøgningen ved at følge dette link: Ansøgning om EU-våbenpas.Du skal udfylde en blanket for hvert våben du ønsker anført i våbenpasset. Blanketterne finder du her: Blanket til våben, der skal anføres i våbenpasset
Husk du skal have forlænget / fornyet dit våbenpas hvert år da gyldigheden er afhængig af om du har indløst dit jagttegn.

Knæk og bræk.

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/