Nyheder fra foreningen

Der tages forbehold for Corona restriktioner.

KOHAVEVBANEN åbner for træningsskydninger onsdag den 7. april kl. 18:00. Herefter træning hver onsdag fra kl. 18:00 til kl. 21:00. Sidste træningsaften er onsdag den 25. august.

Foreningen kan tilbyde træningsskydning med både haglbøssen og med jagtriflen.

Træning med haglbøssen foregår på vores lerduebane, Kohavebanen, Ved Kohaven, 4800 Nykøbing F. Træningen starter i april.  Banen er åben onsdage fra kl. 18:00 til kl. 21:00.
Der kan skydes jagtskydning og nordisk trap. Der er altid uddannede instruktører på banen til at hjælpe med råd og vejledning i tidsrummet fra kl. 18:00 til kl. 19:00.
Træning med jagtriflen foregår på Musse skydecenter, Skydebanevej, Musse. Der er fra februar måned mange dage og aftner, hvor man har mulighed for under kyndig vejledning at få indskudt sin jagtriffel og få trænet. Der arrangeres også mærkeskydning og præmieskydning.

Husk altid at medbringe gyldigt jagttegn og riffeltilladelse!

Skydedage 2021:

Se under aktiviteter